Bővebben

A blog címe az, hogy Webtér, mely arra kíván utalást tenni, hogy a blog kötetlen témájú. Bármi (illetve majdnem bármi) felkerülhet témaként a blogra, ami érdekes és informatív.

A “Témakörök” alatt számos írást, bejegyzést lehet találni, mely az adott témában megállja a helyét. A tartalom folyamatosan bővül.

Bátran használd a “Keresés” -t, mely segít egy-egy oldal, konkrét téma megtalálásában.

Lehetőség van a honlapon a bejegyzésekhez hozzászólást fűzni, ám ha valaki hozzá kíván szólni az adott témához, akkor fogalmazása a jóízlés határain belül maradjon, és senkit ne sértsen vele. Minden hozzászólás ellenőrzés után kerül ki a honlapra.

Ha van olyan téma, amiről szívesen olvasnál, akkor azt jelezheted az info@webter.eu címre.

Ide várjuk a hosszabb bejegyzéseket is, illetve, ha van egy jó cikked, amit szeretnél megjeleníteni, erre a címre beküldheted. A cikked ne legyen utóközlés, egyedi és egyszeri írás legyen!

A cikkel beküldött adataidat a beleegyezésed nélkül nem közöljük. Az adataidat bizalmasan kezeljük, nem szolgáltatjuk ki harmadik félnek, és más célra nem használjuk fel!

A Webtér napló szerű, az ember mindennapjaihoz tartozó témákban, a mindennapi dolgokhoz kíván információt nyújtani, hasznos ötleteket adni, segíteni egy-egy döntésben.

Feed

http://webter.eu / Bővebben